VRHUNSKA PROIZVODNJA

NATURAL SMART

Naša proizvodnja deluje v skladu z vsemi certifikati GMP in imamo dodatno tako imenovano hišno kontrolo kakovosti. Nenehno izvajamo strog nadzor kakovosti, s katerim preverjamo izdelke na vsakem koraku, izdelujemo testne serije izdelkov ter izvajamo teste stabilnosti in varnosti izdelkov, delamo analize, da surovine ne vsebujejo težkih kovin, pesticidov in drugih škodljivih snovi. Strogo nadzorujemo tudi izvor sestavin in njihovo sledljivost na vsaki stopnji proizvodnje.

 

Plod dolgoletnih izkušenj in raziskovanj je naš poseben postopek NATURAL SMART, ki nam omogoča najboljše možno delovanje aktivnih rastlinskih sestavin, katerih učinkovitost je popolnoma dokazana, in s katerim smo uspeli ohraniti sinergetično ravnotežje vseh ostalih sestavin, ki so v kapsuli. 


Na samem koncu preverimo, da se proizvod med samim kapsuliranjem ni okužil, zato vedno naredimo za vsak naš izdelek še analizo končnega produkta na Hamiltonovem laboratoriju, zasebnem in neodvisnem laboratoriju s številnimi akreditiranimi metodami.

Zagotavljamo, da vsak izdelek, ki zapusti našo popolnoma novo tovarno, zadosti vsem zahtevam v pogledu čistoče in učinkovitosti, saj skrbimo za regulirane prostore z malo vlage in da je v prostorih primerna temperatura.