Mazilo proti hemoroidom

CeluPRO AKTIV 5D 

Edino mazilo na tržišču s 5-imi dimenzijami delovanja.

CeluPRO Aktiv 5D deluje na vse možne ravni preprečevanja celulita, zraven tega pa še preprečuje nastanek strij, ter zmanjša videz že obstoječih.

  • ZMANJŠA VIDEZ CELULITA

  • OBNAVLJA STRUKTURO PODKOŽNEGA TKIVA

  • POVEČA PREKRVAVITEV TKIV

  • PREPREČUJE NASTANEK STRIJ

5-DIMENZIJ DELOVANJA PROTI CELULITU.

CeluPRO Aktiv 5D je učinkovita, popolnoma naravna krema, ki deluje na principu seruma, proti celulitu in strijam. Vsebuje popolno kombinacijo učinkovin (100% naravnih), kot je na tržišču še ni. Krema je izredno učinkovita in kože ne mastiNavadne kreme poskrbijo le za površinsko zaščito kože in jo navlažijo, CeluPRO Aktiv 5D pa deluje na podlagi seruma, ki poskrbi za njegovo globinsko delovanje in uničuje maščobne celice ne samo na površini kože temveč tudi globoko v povrhnjici kože

 

CeluPRO Aktiv 5D bo s svojimi petimi dimenzijami deloval globinsko in s tem preprečil nastanek celulita in strij oz. omilil že obstoječe. 

 

Celulit se pojavi kot posledica spremembe oziroma motnje v cirkulaciji podkožnega tkiva. Maščoba in strupi, ki se kopičijo pod kožo slabijo vezivno tkivo in posledično ustvarjajo deformacije, ki na prvi pogled izgledajo kot lupina pomaranče. Zato se celulit velikokrat pojmuje kot pomarančna koža.

 

CeluPRO Aktiv 5D je s svojo edinstveno kombinacijo sestavin zasnovan, da poveča cirkulacijo, s čimer se zviša pretok krvi, ki tkivo preskrbi z zadostno količino kisika, da prepreči pojav zabuhlosti in zastajanje tekočin. Hkrati pa pomaga izločiti odpadne snovi iz telesa, da koža ostane zdrava in čvrsta.

 

Pojav celulita spremlja proces, ki se imenuje lipogeneza. Gre za metabolični proces, ki povzroči kopičenje maščob, ki posledično povzroči pridobivanje telesne teže. Ko gre za celulit, se lipogeneza najbolj kaže v izgledu kože, ki je na določenih mestih izbočena zaradi prevelikega kopičenja velikih maščobnih celic.

 

CeluPRO Aktiv 5D bo z drugo dimenzijo delovanja poskrbel, da se zmanjša lipogeneza, torej prekomerna tvorba in kopičenje maščobnic celic v koži. S tem bo olajšal celulit in zmanjšal izgled pomarančne kože ali pa kot preventiva pomagal preprečiti pojav le-tega.

 

Lipoliza je proces razgradnje lipidov oz. topljenja maščob na določenih predelih. Je nasprotje lipogeneze in je bistvenega pomena ob preprečitvi celulita in strij oz. omiljenju obojih.

 

CeluPRO Aktiv 5D bo povečal lipolizo, ki je proces topljenja maščob, kar pomeni, da bodo odvečne maščobne celice v kožnem tkivu izginile in koži povrnile njeno prvotno obliko, brez jamic, izbočenja in deformacij. Koža bo spet gladka in čvrsta.

 

Dermis je vlaknasta struktura, sestavljena iz kolagena, elastina, živčnih končičev, lasnih mešičkov ter žlez. Struktura dermisa in podkožnega tkiva ni vedno enaka. Zaradi najrazličnejših razlogov (prehrana, življenjski stil, prekomerno sedenje, tudi genski zapis) se lahko spremeni, kar posledično povzroči nastanek celulita ali strij.

 

CeluPRO Aktiv 5D bo poskrbel, da se bo spremenjena in poškodovana struktura dermisa in podkožnega tkiva začela obnavljati. Vezivno tkivo se bo zmehčalo, kar bo kožo naredilo veliko bolj prožno in prilagodljivo na kakršnekoli spremembe, videz celulita pa se bo zmanjšal.

 

Prosti radikali so visoko reaktivne kisikove molekule, ki so v bistvu stranski produkt stalnih biokemijskih reakcij v telesu. Koži lahko povzročijo oksidativni stres, ki se najbolje kaže v prezgodnjem staranju kože. Proste radikale lahko sprožijo tudi zunanji dejavniki, kot so sončna svetloba, onesnaženost, kajenje, nezdrava prehrana in nezdrav življenjski slog, na katere pa lahko v določeni meri vplivamo tudi sami.

 

CeluPRO Aktiv 5D bo nastanek prostih radikalov preprečil in s tem zagotovil, da bo vaša koža ostala mladostnega videza, brez kakršnihkoli nepravilnosti, kot so gube, izbokline, jamice in podobno. Manj kot je prostih radikalov, manjša je tudi verjetnost, da se pojavi oksidativni stres, ki je eden glavnih povzročiteljev nepravilnosti na koži (torej celulita in strij).

 

"Celulit imam že od nekdaj. Vedno me je motil, a se nisem preveč obremenjevala z njim. Če ne razmišljam o njem ga ni. Dokler ne pride poletje in gremo na morje. Potem pa me tudi celulit moti, zelo. Resda nisem več rosno mlada, samo sem morala nekaj poiskusit. CELUPRO Aktiv mi je začuda celo pomagal. Plaža, prihajamo! (no, bomo videli kako bo letos ...)"

Sonja, 44 let

100% NARAVNE SESTAVINE
NATURAL SMART
UNIKATNO ZNANJE
VAREN NAKUP

CeluPRO AKTIV 5D: Vaša koža bo spet mladostna, predvsem pa zdrava.

MANDLJEVO OLJE

KOFEIN

EKSTRAKT RJAVE ALGE

EKSTRAKT GOTU KOLE

NAVADNI BRŠLJAN

BODEČA LOBODIKA

VITAMIN 1 PALMITAT

VITAMIN E

ETERIČNO OLJE SLADKE POMARANČE

ETERIČNO OLJE ROŽNEGA LESA

ETERIČNO OLJE PELARGONIJE

CeluPRO Aktiv 5D - 1x 200 ml

  AKCIJA -50%  

29,95 €  14,95 €

Strošek dostave: 3,95€

Svetovanje in naročila: 080 18 40

PRIPOROČAMO | CeluPRO Aktiv 5D - 3x 200 ml + DARILO

  AKCIJA 1+2 GRATIS + DARILO  

89,85 €  29,95 €

Strošek dostave: 3,95€

DARILO:  Masažni valjček

Svetovanje in naročila: 080 18 40

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

DARILO OB NAKUPU 3x ali več CeluPRO Aktiv 5D:

ANTICELULITNI MASAŽNI VALJČEK

Za še večji učinek in hitrejše rezultate vam kot darilo ob nakupu kompleta 2x CeluPRO Aktiv 5D ali več podarjamo anticelulitni masažni valjčekSlovenski izdelek je odlično orodje za razbijanje maščob na globljih delih.


Pred uporabo kreme CeluPRO Aktiv 5D željeno mesto z valjčkom masiramo 5-10 minut. Rebrasto ogrodje z valjanjem deluje točkovno in ob razbijanju maščnih skupkov povečuje pretok krvi, ter izboljšuje stanje kože. Valjček je primeren za območja z velikimi količinami maščob, kot so noge, boki, trebuh.

Zagotavljamo, da vsak izdelek, ki zapusti našo popolnoma novo tovarno, zadosti vsem zahtevam v pogledu čistoče in učinkovitosti, saj skrbimo za regulirane prostore z malo vlage in da je v prostorih primerna temperatura.