MELPRO direkt

MELATONIN V PRŠILU

100% naravna rešitev za vse težave s spancem.
Deluje tako, da:
  • IZBOLJŠUJE KVALITETO SPANCA

  • odpravlja NESPEČNOST

  • URAVNAVA BIORITEM

  • ODPRAVLJA NOČNA ZBUJANJA

  • IZBOLJŠUJE  DNEVNO UČINKOVITOST

  • SPROŠČA IN UMIRJA

MELPRO direkt - edinstvena rešitev za globok, pomirjajoč spanec, ki si ga zaslužite!

Naša inovativna formula, obogatena z melatoninom - naravnim hormonom spanja, vam bo pomagala vzpostaviti zdrav ritem spanja in premagati nespečnost.

Dodani ekstrakti mete in hmelja pa še dodatno poskrbijo, da se vaše telo sprosti in umiri.

Pršilo zagotavlja enostavno in hitro absorpcijo melatonina, kar pripomore k hitrejšemu začetku spanja brez neprijetnih stranskih učinkov.

Ne samo, da boste hitreje zaspali, ampak se boste zbudili sveži, spočiti in polni energije za nov dan. 

MELPRO direkt ne izboljšuje le kakovost spanja, temveč tudi podpira naraven bioritem telesa, kar pripomore k dolgoročnemu uravnoteženju vašega spanca.

" Ne morem prehvaliti Melpro direkt! To je resnično čudežna stvar. Kot nekdo, ki je trpel za nespečnostjo več let, sem bil obupan poizkusiti vse vrste zdravil in tehnik za spanje. Ampak ko sem poskusil to pršilo sem končno našel olajšanje. Učinkuje hitro in brez težav ga lahko vzamem tik pred spanjem. Ne samo, da mi pomaga zaspati, ampak tudi izboljšuje kakovost mojega spanca. Zjutraj se zbujam spočit in poln energije. Moje dneve zdaj preživljam veliko bolj produktivno. Res sem zadovoljen uporabnik izdelka Melpro in ga toplo priporočam vsem, ki imajo težave s spanjem."

Aljaž, 39 let

HITREJŠE DELOVANJE
PREMIUM IZDELEK
100% NARAVNO
IDEALNO ZA POTOVANJA

MELPRO direkt - naravna alternativa sintetičnim izdelkom za spanje

MELPRO direkt predstavlja naravno alternativo farmacevtskim izdelkom za spanje, ki vsebujejo sintetične sestavine ali povzročajo odvisnost. Z uporabo MELPRO direkt se izognete potrebi po uporabi močnejših zdravil za spanje in se lahko zanesete na naravno podporo pri vzpostavljanju zdravega spanca.

 

Dovolite si doseči najboljši možen spanec in se zbuditi s svežino in vitalnostjo, 

ki jih potrebujete za polno življenje.

" Ker sem imela slabe izkušnje z uporabo farmacevtskih izdelkov za spanje, sem bila zelo skeptična glede pršila Melpro. Ampak moram priznati, da sem bila prijetno presenečena. Ta naravni izdelek je popolnoma spremenil moje dojemanje in izkušnjo spanja. Namesto neželenih stranskih učinkov, ki sem jih doživljala prej, sem se po uporabi Melpro počutila pomirjeno in sproščeno. Zdaj zlahka zaspim in se zbujam spočita. Še bolj pomembno pa je, da sem končno našla naravno rešitev, ki mi pomaga brez neprijetnih posledic. Hvaležna sem vam za ta izjemni izdelek! " 

Milena, 54 let

1. HITREJŠE DELOVANJE

MELPRO direkt omogoča hitro absorpcijo melatonina v telesu, kar pripomore k hitremu začetku spanja. Z njegovo pomočjo se lahko sprostite in zaspite hitreje, kar je še posebej koristno, če imate težave s nespečnostjo ali težavami pri uspavanju.

2. PRIROČNA UPORABA

MELPRO direkt je zelo priročen za uporabo. Enostavno ga razpršite pod jezik in počakate, da se absorbira. Embalaža je kompaktna in priročna za prenašanje, kar vam omogoča uporabo pršola doma, na potovanjih ali celo v pisarni.

3. PODPORA BIORITMU

MELPRO direkt pomaga podpirati naravni bioritem telesa. Z redno uporabo boste vzpostavili uravnotežen spanec, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, energijo in splošno dobrobit.

za KVALITETEN
SPANEC
POMIRJA in
SPROŠČA
URAVNAVA
BIORITEM
ODPRAVLJA
NOČNA ZBUJANJA

Cena: 34,95€

Osteo Forte mali

Komplet vsebuje 60 kapsul

Brezplačna dostava!

Svetovanje in naročila: 080 18 40

Cena: 49,95€

Osteo Forte veliki

Komplet vsebuje 120 kapsul

Brezplačna dostava!

Svetovanje in naročila: 080 18 40

Cena: 74,95€

Akcija: 2x Osteo Forte

Komplet vsebuje 240 kapsul

Brezplačna dostava!

Svetovanje in naročila: 080 18 40

Ob nakupu velikega paketa vam pripada

posebna AKCIJSKA cena + DARILO!

MELPRO direkt 20 ml

KOLIČINA:

20 ml

UPORABA:

za 3 mesece

29,95 €

Strošek dostave: 3,95€

PRIPOROČAMO | MELPRO direkt 2x 20 ml

KOLIČINA:

2 x 20 ml

UPORABA:

za 6 mesecev

59,95 €  49,95 €

BREZPLAČNA DOSTAVA

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

100% NARAVNE SESTAVINE
NATURAL SMART
UNIKATNO ZNANJE
VAREN NAKUP

Zagotavljamo, da vsak izdelek, ki zapusti našo popolnoma novo tovarno, zadosti vsem zahtevam v pogledu čistoče in učinkovitosti, saj skrbimo za regulirane prostore z malo vlage in da je v prostorih primerna temperatura.