DETOX PAKET ZA RAZSTRUPLJANJE

Dva neverjetna izdelka s katerimi boste razstrupili vaše telo in s tem poskrbeli za vaše zdravje. S skupno uporabo do še boljše učinkovitosti!

Liveriks Forte  +  LimfDetox PLUS obliži

Komplet: 49,95€ 

LIVERIKS FORTE – 100% naravne sestavine za zdravje jeter. Liveriks Forte vsebuje naravne izvlečke pegastega badlja, korenine regrata in artičoke, ki dokazano pripomorejo k ohranjanju zdravih jeter, ter pri čiščenju in razstrupljanju le teh. Izvlečki delujejo kar 50-krat močneje od osnovne sestavine. Liveriks Forte čisti in krepi jetra, spodbuja obnovo jetrnih celic, varuje pred boleznimi jeter in manjša utrujenost. 

LIMFDETOX PLUS OBLIŽI – 100% naravni obliži za stopala, zasnovani na podlagi tradicionalne ayurvedske medicine. So učinkoviti pri čiščenju izredno pomembnega limfnega sistema, povezave tkiv in organov, ki so ključnega pomena za boj telesa proti različnim infekcijam. LimfDetox obliži krepijo imunski sistem, pospešijo odvajanje strupov iz telesa, dajejo energijo in izboljšujejo počutje, izboljšajo delovanje metabolizma in čistijo limfni sistem, ter pripomorejo k izboljšanemu delovanju limfnega sistema.

100% NARAVNE SESTAVINE
NATURAL SMART
UNIKATNO ZNANJE
VAREN NAKUP

DETOX PAKET ZA RAZSTRUPLJANJE

KOMPLET VSEBUJE:
1x Liveriks Forte (60 kapsul)
1x LimfDetox Plus obliži (14 obližev)

Cena kompleta: 49,95€

Če kupite izdelka posamezno: 69,80€ 

Ob nakupu kompleta prihranite: 19,85

Pomoč in naročila: 040 691 111

Zagotavljamo, da vsak izdelek, ki zapusti našo popolnoma novo tovarno, zadosti vsem zahtevam v pogledu čistoče in učinkovitosti, saj skrbimo za regulirane prostore z malo vlage in da je v prostorih primerna temperatura.